Overblijven op school


Naar de schoolgids index


Overblijven op school

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is het mogelijk om de kinderen over te laten blijven op school. De kinderen blijven over op het werkplein met begeleiding van een aantal overblijfkrachten, waaronder een pedagogisch medewerker van Het Nest. Daar eten en spelen ze allemaal samen. 

T.S.O.  (Tussenschoolse opvang. )                                

Aanmelden voor het overblijven gaat via ISY, een gesloten informatiesysteem waar u als ouder door de school voor wordt uitgenodigd. Hier meldt u uw kind aan, daarna koopt u bij dit systeem vooraf overblijftegoeden en plant op ISY wanneer uw kind(eren) overblijven. Dit kan zijn structureel, maar ook incidenteel. Een overblijfbeurt kost €2,50. Per bestelling worden er €0,50 administratiekosten in rekening gebracht.
 

Het door u gekochte tegoed gebruikt u om de overblijfbeurten van uw kind(eren) te betalen. Kinderen die overblijven zonder dat ze zijn aangemeld, worden door de school alsnog aangemeld waarna u een bericht van ISY ontvangt. 

Het is voor de veiligheid van uw kind van belang dat hij/zij op de juiste manier wordt aangemeld. Het zou namelijk kunnen voorkomen dat leerlingen de school verlaten, terwijl ze toch moeten overblijven, maar niet gemist worden omdat ze niet zijn aangemeld. 

Hebt u uw kind aangemeld en het is ziek, dan kunt u hem/haar voor 10.00 uur afmelden via ISY. Doet u dat niet, dan wordt het tarief voor die overblijfbeurt toch bij u in rekening gebracht. 

Isy kijkt regelmatig of u over voldoende tegoed beschikt om de ingeplande overblijfbeurten voor 2 weken te betalen. Mocht dat niet het geval zijn, dan ontvangt u van ISY een bericht met het advies nieuw tegoed te kopen.

Als u dan geen tegoed bijkoopt, ontvangt u weer een bericht wanneer uw tegoed niet voldoend is om de komende week te voldoen. Mocht u dan geen nieuw tegoed kopen, dan waarschuwt ISY u op het moment dat uw overblijftegoed nog maar 1 overblijfbeurt dekt. Tegoed bijkopen gaat via internetbankieren.

 

Stichting leergeld:

Wanneer uw overblijftegoed zal worden voldaan door stichting leergeld dan kunt u via Isy een factuur downloaden die u kunt indienen. Bij het voldaan van deze factuur worden direct uw tegoeden opgewaardeerd.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van Stichting Isy School via support@isy-school.nl of via 0800 – 56 66 665. De helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

 

 

 


Download deze pagina Download de gehele schoolgids