Veelgestelde vragen

Gevonden voorwerpen

 • Waar liggen de gevonden voorwerpen?

  Gevonden voorwerpen worden op school verzameld in een grote kist. Deze staat in het halletje bij de ingang van de school. Is uw kind iets kwijt, laat het dan daarin zoeken of kom gerust zelf kijken. Na een bepaalde tijd ruimen wij de spullen op. De kleinere spullen (sleuteltjes, horloges, ringen enz.) worden bewaard in het kantoor van de directeur.  

  Het is verstandig "losse" kleding en materialen te voorzien van naam. Hierbij denken wij aan: regenjas, handschoenen, sjaal, broodtrommel enz.


Ik kan niet inloggen bij ISY, bij wie kan ik terecht?

 • Ik kan niet inloggen bij ISY, bij wie kan ik terecht?

  U kunt het beste aangeven dat u uw wachtwoord vergeten bent. U ontvangt dan via de mail een nieuw wachtwoord. Dit kan ook in uw spambox terecht komen. Met dit nieuwe wachtwoord kunt u waarschijnlijk wel inloggen. Lukt het dan nog niet, stuur dan een mailtje naar de directeur.


Kind aanmelden

 • Ik wil mijn kind aanmelden, wanneer kan dat?

  Het open huis is 19 januari 2018. Dat is ook het moment om uw kind aan te melden. De aanmeldingsprocedure sluit op 8 februari 2018.


Mag mijn kind met de fiets naar school?

 • Mag mijn kind met de fiets naar school?

  Alle kinderen die in de kern van Meterik wonen komen in principe te voet naar school, de fietsenstalling heeft maar een beperkt aantal plaatsen. De kinderen zijn zelf verantwoordelijk voor hun fiets, dus ook voor het op slot zetten.

  Als een groep met de fiets op excursie of naar een voorstelling gaat, verwachten wij dat uw kind een fiets bij zich heeft die aan de wettelijke eisen voldoet.

  Op de speelplaats is het verboden te fietsen (15 min. voor en 15 min. na lestijd).


Mijn kind is jarig!

 • Mijn kind is jarig, hoe wordt de verjaardag van mijn kind gevierd?

  Uiteraard vieren we de verjaardagen van de kinderen. Het beleid van de school is om niet te trakteren bij kinderverjaardagen. De verjaardag van de kleuters wordt uitgebreid gevierd; we zorgen voor een echte feestdag (kroon, zingen enz.) en de kinderen krijgen een klein presentje.  

  In groep 1-2 mogen de ouders aanwezig zijn bij het vieren van de verjaardag van hun kind in de klas.  


Mijn kind is ziek, hoe moet ik handelen?

 • Mijn kind is ziek, hoe moet ik handelen?

  U kunt uw kind telefonisch afmelden op school. Blijft uw kind ook over of maakt het gebruik van de naschoolse opvang? Vergeet niet om uw kind daar ook af te melden. 


Vakantie

 • Wanneer heeft mijn kind vakantie?

  Het vakantierooster vindt u op de kalender, het informatieblaadje en op deze site bij praktische informatie. De vakanties worden vastgesteld in mei en goedgekeurd door de MR. Als de vakanties nog niet vaststaan mag gesteld worden dat we in principe de adviezen van de overheid met betrekking tot de vakanties volgen.


Verlof aanvragen

 • Ik wil verlof aanvragen, hoe doe ik dat?

  U kunt verlof aanvragen middels het verlofformulier. Houdt u hierbij rekening met de richtlijnen voor verlof.