Voor ouders

Voor ouders

Op deze pagina en via ISY vind je alle informatie die voor jou als ouder belangrijk is. Mocht je toch nog vragen hebben, voel je welkom om contact met ons op te nemen.

Ouderportaal: ISY Via ISY communiceren wij direct met ouders. Op het moment dat je hierop inlogt, kun je gemakkelijk alle informatie vinden die relevant is voor jou en je kind.
Verder lezen

Nieuwe leerling Leuk dat je nieuwsgierig bent naar Onder de Wieken! We zijn trots op onze school en ons onderwijs. Dit laten we maar al te graag aan jullie zien.
Verder lezen

Veilig naar school Voor ons is het heel belangrijk dat leerlingen zich veilig voelen op school. Wij zijn namelijk ervan overtuigd dat dit de beste basis vormt voor leren, ontwikkeling en groei.
Verder lezen

Gezond naar school Een gezonde leefstijl begint op jonge leeftijd. Daarnaast zorgt bewegen en gezond eten er ook nog eens voor dat leren beter gaat! Daarom stimuleren we kinderen om op school gezond te eten en krijgen ze twee keer per week gymles.
Verder lezen

Privacy en AVG Veiligheid en vertrouwen vinden wij erg belangrijk. Als onderdeel van Dynamiek Scholengroep kun je ons erop vertrouwen dat de privacy van jou en je kind goed wordt beschermd.
Verder lezen

Kindcentrum Onder de Wieken werkt nauw samen met kinderopvang ‘t Nest. Op dezelfde locatie als onze school bieden zij dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Samen zorgen we ervoor dat de overgang van school naar opvang voor de kinderen zo klein mogelijk is.
Verder lezen